I snart 9 år har jag varit delägare i vår hantverksbutik Rabarber här i Piteå. Butiken har drivits av hantverkare från Piteå eller i direkt närhet av staden. Jag har bland annat Rabarber att tacka för att jag började med blästrade glas. I mitt sortiment hade jag mest väggprodukter och hade lite svårt att skylta upp när jag ibland inte hade tillgång till en vägg. Så det var då jag började testa detta med att blästra motiv på glas. Efter en massa träning och produktutveckling så har nu blästrat glas blivit en stor del av mitt sortiment

Det har varit otroligt roligt och givande med butiken, men nu närmar sig sorgligt nog slutet på dess historia. Stort tack till alla kunder, besökare, samarbetspartners som kikat in under åren. Alla hantverkare som varit med fortsätter som vanligt, men nu på sina egna håll. Stor kram till alla ”Rabarbrar” som varit med (Maria, Lena, Cattis, Katarina, Linda, Annastina, Eva, Tommy, Tora, Tone och Ulrika).
Vår hemsida ligger kvar så länge på https://www.rabarberkonsthantverk.se/

Ha det fint så länge – nu åker jag iväg på min allra sista arbetsdag i Rabarberbutiken.

/Niklas