I ett antal år har jag haft en rätt så stor dröm om att få bygga mitt eget krypin, min alldeles egna trädkoja. Drömmen håller nu på att förverkligas. Det kommer i och för sig att ta ett bra tag innan allt är klart, men allt är i rullning och det går liksom inte att backa ur.

Min mamma tycker det är onödigt.
Min kära fru tycker att det finns vettigare saker att lägga pengar på.
Min pappa undrar lite hur det ska gå till, och ligger vaken på nätterna och tänker på lösningar.
Kompisarna tycker det låter kul, men undrar samtidigt varför, och vad jag ska ha en koja i skogen till.

Allas funderingar är bra och det är absolut inte nödvändigt, finns mycket vettigare att lägga pengar på och helt busenkelt att genomföra det hela kommer det inte att bli.

Vy sett från söder

Varför gör jag en trädkoja då?
Jag gör det allra mest för klurandet och skapandets skull. Att få till ett boende som funkar fast det är litet (endast 8m2 invändigt). Det blir en slags tillfredsställelse att få skapa smarta och läckra lösningar som ingen annan har. Samtidigt blir trädkojan ett avslappningsställe, ett alldeles eget hideaway långt från andra människor, grannar och hus.

Vy sett från entrédörr